2018. május 25., péntek

Marilyn Miller: Küzdj velem


Marilyn Miller: Küzdj velem


Fülszöveg:

Két ​ellentétes világ és egy szenvedélyes szerelem.
Egy bokszoló, Derek Deckart, aki elismert sportember, és persze igazi nőcsábász. Egy férfi, akit körülvesz a csillogás, akinek mindene megvan, amire egy férfi vágyhat. Az élete azonban teljesen megváltozik, amikor megismerkedik Naomival. Két ellentétes ember, két ellentétes világ, ami bizony hamar megmutatkozik. Naomi nem tudja elfogadni Derek brutális világát. Ám a kettejük között lévő vonzalom annyira erős, hogy a határok, melyek elválasztják őket egy napon elmosódnak. Izgalmas és szenvedélyes szerelem alakul ki köztük és mindkettejük élete megváltozik. Mikor azt hinnék a boldogság örök, a sors közbeszól, és egy tragikus napon minden megváltozik. A boldogság szertefoszlik és álmok hullnak darabokra. 
És az igazi küzdelem még csak most kezdődik…

Feladhatjuk-e az álmainkat, vagy önmagunkat azért, hogy a másik boldog lehessen? Küzdhetünk-e akkor is, ha minden elveszett, amit egykor szerettünk?
„Amikor eléred az elérhetetlent a lelked szinte szárnyakat kap. Erősebb leszel, mint valaha, nem lesz olyan, amit ne bírnál ki érte. Mert adjon a Sors újabb és újabb pofonokat, te állni fogod, 
mert legbelül érzed, hogy érte megéri KÜZDENI!”

Kiadó: Colorcom
Oldalszám: 330

Durva, szókimondó, szenvedélyes! 


" (...) küzdelem nélkül nincs győzelem, és mert van , amiért megéri küzdeni!"


Hogy mióta várok erre a regényre? Mióta a kedves írónő, aki nem mellesleg azóta nagyon jó barátnőmmé vált, elmesélte az ötletét és elküldte az első sorokat. Igen, azon szerencsés emberek közé tartozom, akik végig ott lehettek a történet születésénél. Rengeteg titkot ismerhettem meg, mégis tűkön ülve vártam a megjelenést, mert nem sikerült minden részletet kihúzni az írónőből. Mondhatnám foggal körömmel védte, ami az övé, hogy csak akkor adja át, amikor teljesen kerek egésszé vált. 


A történet azonnal felkeltette az érdeklődésemet hiszen nem elég, hogy az írónő első írása azon kevés könyvek közé tartozott, ami megsiratott, ráadásul a Küzdj velem c. könyvének témája, kivételesen közel áll hozzám. Az én második regényem is egy sportoló küzdelmes életéről szól, így még inkább kíváncsi voltam, hogy ő hogy közelíti meg a témát és hogy dolgozza fel. Hogy milyen akadályokat gördít Derek elé.

Így mindent összevetve, ennél kíváncsibb már aligha lehettem volna. 

Derek Deckart, igazi harcos, aki megmutatja, hogy kemény munkával és kitartással bárki elérheti a kitűzött célt. De az ő életében is eljön a pillanat, amikor nem minden elképzelése szerint történik... Vagy mégis...? 


A történet szépen fokozatosan épül és aprólékosan mutatja be az olvasóknak Derek világát, a boksz küzdelmes és véres mindennapjait. A harcot, a kitartást, a sportoló mögött álló fantasztikus csapatot, barátokat.
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy imádtam Robertet, ő tényleg egy csodálatos barát, aki mindig jókor szól be, hogy helyre tegye az ő nagyképű seggfej barátját. Igen, Derek egy igazi seggfej. Magabiztos, ellenállhatatlan, lehetetlent nem ismerő, szexi seggfej. 




Nem tudok más szót használni, minthogy imádtam a bokszmeccsek leírásait. Olyan volt, mintha előttem zajlott volna. Én is éreztem a Derekből áradó hőt, hallottam a bokszkesztyűk fájdalmas becsapódását és magam előtt láttam a testén végigfolyó izzadságcseppeket, amiknek útját a testből kiserkenő vér keresztezte. 



Derek Deckart élete tökéletes mindaddig, amíg össze nem találkozik, Naomival. A nővel, aki nem borul a lábai elé. A vonzás meg van közöttük, elemi erővel csap le rájuk minden alkalommal, de a nő nem kér Derek durva életéből, elutasítja. Ám sors újra egymás útjába sodorja őket... Végül Naomi enged és az írónő elrepít minket egy gyönyörű utazásra, ami kalandokkal teli, szerelemmel fűtött, és humorral fűszerezett. 

Aztán megtörténik, amitől az írónőt ismerve már a történet elejétől féltünk... Dereket hatalmas veszteség éri, amivel hirtelen képtelen megküzdeni. Megkezdődik élete leghosszabb meccse, amiben bizony az első pár menetben csúnyán padlóra kerül. 



Vajon van benne elég kitartás és küzdeni akarás, hogy végül legyőzze saját magát, hogy végül felemelkedjen a padlóról? 
Mert van, amiért megéri küzdeni, de lehet, hogy Derek már elkésett? 
Olvassátok el és megtudjátok! 

Az egyik kedvenc karakterem a mindig cserfes és szókimondó, Niki. Haláli dumája van, jókat derültem rajta. 

Összességében egy nagyon jól felépített történet, tele küzdelemmel, erotikával, szerelemmel és fájdalmas, valós, életszerű eseményekkel. 
Minden meg van benne, ami könyvet letehetetlenné teszi. 
Ráadásul még az ismert információim ellenére is sikerült engem meglepnie... 
Bátran ajánlom azoknak, akik szeretik az erotikus, küzdelemmel teli könyveket!



Végül, de nem utolsó sorban még mindig imádom Marilyn Miller gondolatait, hasonlatait, amiket most kiemelve is olvashattunk a fejezetek előtt. 
Az írónő gyönyörűen tud fogalmazni és kivételesen jól tud játszani a szavakkal, amik egészen a szívemig hatolnak. 

Kedvenc idézetek:

" – Hallod Derek! Megtanulhatnál végre bokszolni, akkor akkor nem vernék be a képed (...)"

" – Akkor egy ebéd? Délben is szoktam unatkozni (...)"

" Mert eljön az a nap, Naomi Summers, amikor te kéred majd tőlem, hogy magamévá tegyelek újra és újra."

" – Az a test, Naomi! Bassza meg!"

" Mert szükségünk van egy társra, aki letörli a könnyeinket és azt mondja: – Ne félj, csak küzdj velem!"

" Akármilyen meglepő nem alszom szmokingban – mondom nagy nevetve. "

" Az izzadságcsepp, mely végigfolyik gyönyörű arcán, hálásan ölelkezik össze lehulló könnyemmel, hogy együtt haljanak meg a ring padlóján."

" Az igazi harcos nem csak az öklével küzd, hanem a szívével is."

" – Ha elengeded, rábasztál! 
– Ez aztán a lélekemelő zárómondat."

SPOILER!



– Ez az első kiütésed, mióta visszatértél. Gratulálok!" 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Ella Steel MEGLEPETÉS!  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Na, jó nem húzom tovább az ...